Toppturfestival i fantastisk Lofoten - Henningsvær. Toppturer, skikjøring, skrefisk og festivalstemning. En tur du aldri vil glemme

The Lofoten Experience

Toppturer, skreifiske og Nordlys. Nydelige fiskevær, fine folk og god stemning.

THE LOFOTEN EXPERIENCE 2021

Det er ingenting vi skulle ønsket mer enn at årets toppturfestivaler i Lofoten kunne gjennomføres. Dette hadde vi gledet oss til lenge og skulle vært et av årets store høydepunkter etter en lang og krevende periode for alle. 

Som arrangør av en Toppturfestival er sikkerheten til våre gjester når de er på tur alltid vår viktigste prioritet. Dette fokuset gjelder og i en pandemisituasjon hvor vi må være trygg på at måten vi gjennomfører et arrangement på er trygt for alle som reiser med oss, og at det er trygt for innbyggerne i de små lokalsamfunnene vi besøker.

Med bakgrunn i dagens smittesituasjon i Norge så ser vi dessverre ikke noen annen mulighet en av avlyse årets toppturfestivaler. Dette er ikke en avgjørelse vi tar lett på, og vi har snudd hver stein i forsøk på å finne en forsvarlig måte å gjennomføre festivalen på.

Det siste året har lært oss å være motstandsdyktig og vi har allerede begynt å planlegge The Lofoten Experience 2022, booking av plasser til neste års festivaler vil åpne 1 Oktober.

  • 24.03 - 27.03 2022
  • 31.03 - 01.04 2022
  • 50 Plasser
Spektakulære fjell som speiler seg i havet, det unike NordNorske lyset og ikke minst fiskeværet Henningsvær er rammen for 4 dager med eventyr. Det er noe helt spesielt å spenne på seg skiene i fjæresteinen og straks begynne på oppstigningen til alpine fjellformasjoner. Det hele toppes med Beach Party på en av Lofotens vakre sandstrender, en ettermiddag på ombord museumsskipet Anna Rogde med skreifiske og live musikk på kveldene. 
Skikjøringen passer for alle; de som vil kan få utfoldet seg i bratt terreng, mens andre kan kose seg i åpent og lekent terreng. Å få avslutte skidagen på skreifiske, eller på en strand som er som tatt ut av en turistbrosjyre fra et karibisk paradis er noen at det som virkelig gjør dette til en unik opplevelse, vi kaller det The Lofoten Experience.

Testimonials

En fantastisk opplevelse i Norges fineste natur. Arrangøren klarte å skape en herlig ramme rundt hele arrangementet med gode turer til fantastiske topper. Gruppene ble satt sammen slik at alle fikk mye ut av turene og nedkjøringene. Når vi ikke var på tur hadde arrangøren planlagt grilling på stranden, skreifiske, afterski i Klatrekafeen og fantastiske måltider, alt dette sammen med nydelige mennesker som bare smiler gjorde dette til den beste festivalen jeg noen gang har vert på, anbefales på det sterkeste.

 Ørjan Andersen

Kanonbra fra ende til annen!!! For en energi og en gjestfrihet dere bød på. Dere sørget for at alle koste seg. Jeg er så imponert! Jeg smiler enda
Helen Todal

Magisk helg – utrolig proft opplegg! Kosa meg glugg Må være Norges beste toppturfestival
Mette Domaas

Passer dette for meg?

Vi vet det er lett å tenke at en toppturfestival ikke passer for en selv, at dette er for erfarne skikjører og eventyrer. I så fall må vi få rette opp i dette inntrykket. Alle turene våre forgår med erfarne guider, og vi har turer som passer for alle ferdighetsnivåer. Vår eldste deltager har vært 70 år, flere har nettopp startet med toppturer, mens andre søker til den ekstreme fjellsiden.

Flere av gjestene våre reiser alene, og de blir kjapt en del av Festivalgjengen.

Om Skiturene

Lofoten har blitt et populært topptur område de siste årene, men fremdeles er ski turismen i sin spede begynnelse og det langt mindre aktivitet her enn i andre områder. Fjellene er spisse og alpine, og strekker seg rett opp fra havet. Toppene ligger på mellom 500-1000 meter, og utsikten fra samtlige er spektakulær. Som regel tar en på seg skiene rett utenfor bilen og starter umiddelbart oppstigningen. Er man sprek nok går man flere topper på en dag eller man kan gi seg etter en topp. Nedkjøringen byr på alt fra fine åpne sletter til bratte og eksponerte sider. Uavhengig av ferdighetsnivå så finner en noe som passer.

Flere av gjestene våre reiser alene, og de blir kjapt en del av Festivalgjengen.

Opplev magisk Lofoten om vinteren

%d bloggers like this: