Toppturfestival i fantastisk Lofoten - Henningsvær. Toppturer, skikjøring, skrefisk og festivalstemning. En tur du aldri vil glemme

Toppturer Skreifiske nordlys

The Lofoten Experience!

Toppturfestival i fantastiske Lofoten

THE LOFOTEN EXPERIENCE 2022

Bli med på et 4 dagers eventyr i Lofoten med toppturer, skreifiske, nydelige fiskevær, nordlys, fine folk og god stemning.

The Lofoten Experience er en “Feelgood” toppturfestival i Norges mest spektakulære natur.

 

  • 24.03 - 27.03 2022
  • 31.03 - 01.04 2022
  • 50 Plasser

Påmelding åpner 1 Oktober kl 0900. Registrer deg via skjema under for å holde deg oppdatert og få et varsel før påmeldingen åpner

The Lofoten Experience 2022

Spektakulære fjell som speiler seg i havet, det unike NordNorske lyset og ikke minst fiskeværet Henningsvær er rammen for 4 dager med eventyr. Det er noe helt spesielt å spenne på seg skiene i fjæresteinen og straks begynne på oppstigningen til alpine fjellformasjoner. Det hele toppes med Beach Party på en av Lofotens vakre sandstrender, en ettermiddag på ombord museumsskipet Anna Rogde med skreifiske og live musikk på kveldene. 
Skikjøringen passer for alle; de som vil kan få utfoldet seg i bratt terreng, mens andre kan kose seg i åpent og lekent terreng. Å få avslutte skidagen på skreifiske, eller på en strand som er som tatt ut av en turistbrosjyre fra et karibisk paradis er noen at det som virkelig gjør dette til en unik opplevelse, vi kaller det The Lofoten Experience.

Testimonials

En fantastisk opplevelse i Norges fineste natur. Arrangøren klarte å skape en herlig ramme rundt hele arrangementet med gode turer til fantastiske topper. Gruppene ble satt sammen slik at alle fikk mye ut av turene og nedkjøringene. Når vi ikke var på tur hadde arrangøren planlagt grilling på stranden, skreifiske, afterski i Klatrekafeen og fantastiske måltider, alt dette sammen med nydelige mennesker som bare smiler gjorde dette til den beste festivalen jeg noen gang har vert på, anbefales på det sterkeste.

 Ørjan Andersen

Kanonbra fra ende til annen!!! For en energi og en gjestfrihet dere bød på. Dere sørget for at alle koste seg. Jeg er så imponert! Jeg smiler enda
Helen Todal

Magisk helg – utrolig proft opplegg! Kosa meg glugg Må være Norges beste toppturfestival
Mette Domaas

Passer dette for meg?

Vi vet det er lett å tenke at en toppturfestival ikke passer for en selv, at dette er for erfarne skikjører og eventyrer. I så fall må vi få rette opp i dette inntrykket. Alle turene våre forgår med erfarne guider, og vi har turer som passer for alle ferdighetsnivåer. Vår eldste deltager har vært 70 år, flere har nettopp startet med toppturer, mens andre søker til den ekstreme fjellsiden.

Flere av gjestene våre reiser alene, og de blir kjapt en del av Festivalgjengen.

Om Skiturene

Lofoten har blitt et populært topptur område de siste årene, men fremdeles er ski turismen i sin spede begynnelse og det langt mindre aktivitet her enn i andre områder. Fjellene er spisse og alpine, og strekker seg rett opp fra havet. Toppene ligger på mellom 500-1000 meter, og utsikten fra samtlige er spektakulær. Som regel tar en på seg skiene rett utenfor bilen og starter umiddelbart oppstigningen. Er man sprek nok går man flere topper på en dag eller man kan gi seg etter en topp. Nedkjøringen byr på alt fra fine åpne sletter til bratte og eksponerte sider. Uavhengig av ferdighetsnivå så finner en noe som passer.

Flere av gjestene våre reiser alene, og de blir kjapt en del av Festivalgjengen.

Opplev magisk Lofoten om vinteren

%d bloggers like this: