Generelt om våre turer

Å drive med utendørs aktiviteter innebærer alltid risiko for at været ikke spiller på lag, vi legger derfor opp til en stor grad av fleksibilitet på turene våre. Det betyr at dagsprogrammet kan avvike dersom dagens forhold tilsier at det hensiktsmessig på å justere på rekkefølgen av aktivitetene. Om en aktivitet ikke lar seg gjennomføre pga  forhold utenfor vår kontroll så har vi alternative aktiviteter for hver dag.

Sikkerhet
Vi benytter kun erfarne guider på våre på alle våre aktiviteter og sikkerheten vil alltid komme først. Guidene har lang erfaring innen aktiviteten dere skal delta på og har gode lokale kunnskaper.

Før avreise

Ved bestilling betaler du et depositum og du få en bekreftelse på din booking. Ca 6 uker før turstart vil du motta faktura for innbetaling av restbeløp. Ved bestilling nærmere turstart enn 4 uker betaler du fult beløp av booking. I forkant av turen vil du motta mail fra oss med alt praktisk informasjon du trenger for turen, samt pakkliste over hva som er nødvendig å ha med av eget utstyr.  

Alene på tur

Svært mange av våre deltagere reiser alene på tur, noe vi er utrolig glad for. Felles interesser for tur og opplevelser gjør at man enkelt knytter nye vennskap med andre friluftsinteresserte. Både gruppeturene og festivalene våre er små og intime og vi legger tilrette for at en raskt skal bli godt kjent med hverandre.

Om du reiser alene vil vi finne en turpartner til deg av samme kjønn som du deler rom med, eventuelt kan du mot et ekstra gebyr bestille enerom (dette varierer fra tur til tur)

Mange av våre turdeltagere har fått nye turvenner som regelmessig treffes for dyrke felles interesser.

Klar for å dra på eventyr?

%d