Meet Our Crew

Andreas Helgesen

Vert

Andreas er idemaker og primus motor bak selskapet. Han er en skientusiast, men med et sterk fokus på at det skal være kjekt for alle å dra på tur. Tilbringer så mye tid som mulig ute i naturen, enten det er i byfjellene hjemme i Bergen, eller på tur langs Norskekysten. Trives best når han får være ute å leke med skiene eller på sykkel sammen med en god gjeng med andre entusiaster.

 

Tone Tomassen

Vert

Tone er Lofoten entusiast og har ett hjerte som brenner for Henningsvær og tilbringer så mye tid der som mulig. Tone kjenner fiskeværet som sitt eget hjemsted og vet hvor hun skal ta dere med for å oppleve det autentiske Lofoten. Tone brenner for at alle som er på tur med oss skal trives og ha det kjekt, både på tur og om kvelden. 

Patrik Søreide

Vert

Patrik er skientusiasten, og en noe motvillig skistjerne. Med Patrik som turpartner så er en sikret at fokuset er på skikjøringen, jakten på den gode snøen og de drøye linjene. Patrik gikk sine barneår på Voss og var i mange år aktiv kulekjører på høyt internasjonalt nivå. Fokuset på å leke og oppleve sitter sterkt i hos Patrik fremdeles.

Patrik står og bak arrangementet Open Klasse, har gått Norge på langs og jobbet for Ungdoms OL på Lillehammer. 

Christian Hammersland

Vert

Christian er en event ringrev og har hele sin yrkeskarriere jobbet med å lage events og festivaler for alt fra noen få til flere tusen gjester. Christian har jobbet med flere at de største musikkfestivalene i Norge og har flere av meste kjente merkevarene på sin kundeliste. Christian vet hva som skal til for at du som gjest skal ha bli ivaretatt fra du melder deg på arrangementet til du har kommet hjem.

%d