Praktisk info

Her finner du informasjon om hvordan komme seg til Lofoten, nødvendig utstyr etc 

Hvordan komme seg til Festivalen

Det er tre flyplasser som kan brukes for å komme seg til festivalen; Leknes, Svolvær og Harstad/Evenes. Vi anbefaller å benytte seg av Svolvær Lufthavn. Hit har Widerøe flere flygninger hver dag og vi organiserer henting på alle ankomster. Reisetid fra Svolvær til Festivalcamp er ca 15 minutter. På avreise dagen legger vi opp til turer i nærheten av flyplassen slik at du får mest ut av skidagen. På avreisedagen må du bestille fly etter kl 16:00.

PS, vi anbefaller å bestille flybilletter tidlig da det er få seter på disse flygningene og de blir fort solgt ut. 

Leknes ligger ca 1 time kjøring fra festivalen, Widerøe har flere daglige flygninger hit. Vi har dessverre ikke organisert henting og levering på Leknes Lufthavn.  Men kan man eventuelt ta rutebuss. 

Harstad/Evenes ligger ca 3 timer kjøring fra festivalen. Vi har ikke organisert transport til og fra Evenes. Men, vi kan i de fleste tilfelle være behjelpelig med at det står en bil på flyplassen som en selv kan kjøre, dette er noen vi kan avklare ca 3 uker før festival start.  

 

Nødvendig utstyr

Skiutstyr tilpasset toppturer er forutsetning for å delta på turene, ski med mulighet for løs hel, sko med med gåfunksjon og feller. Skredutstyr som Sender/Søker, Søkestang og spade i egnet sekk er påkrevd. Vind og vanntett bukse/jakke og hjelm er og sterkt anbefalt. Noe tørt tøy i sekken, et par ekstra hansker og lue vil du nok ikke angre på om du pakker med deg på tur.

Servering

Mat er en viktig del av opplevelse når man er på tur, og Nord-Norge har mye godt å by på. Som deltager får du servert alle måltider igjennom dagen, alt inkludert i prisen.

Når du ankommer Lofoten på torsdag ettermiddag/kveld vil ha klart et lett kveldsmåltid til deg.

Vi starter alle dagene med en frokostbuffet på Bryggehotellet, og en kan smøre matpakke til dagens tur.

Både fredag og lørdag serverer vi et varmt måltid like etter vi er tilbake fra ski for å få varmen opp og påfyll av energi etter dagens turer. 

%d bloggers like this: