Torsdag - Dag 1

Festivalen starter kl 16:00 med en «come together beachparty» på en liten sandstrand like utenfor Skårungan (om været tillater det), det serveres litt snacks og noe å drikke.

Dette er en god anledning til kjenne på Lofotstemningen og bli kjent med de andre deltagerne.

Fredag - Dag 2

Fredag, og første fulle festival dag. Etter en deilig frokost på hotellet samles  vi i resepsjonen for å få en introduksjon om forholdene i fjellet og turene som skal bli gått, før man finner skigruppen man skal være i denne dagen og drar til fjells. Vi returnere til hotellet ca kl 16,og det serveres en et varm mellommåltid før vi drar til sjøs for skreifiske og å se solen gå ned bak Lofotveggen. Vi er tilbake til hotell ca kl 20:00 slik at man rekker å få en dusj før det er middag på hotellet kl 21:00. 

Lørdag - Dag 3

Vi møtes i resepsjonen og finner skigruppene før vi igjen drar til fjells for nye opplevelser. Denne dagen har vi god tid til å gå lange turer eller bare nyte utsikten. Det vil variere litt når vi er tilbake på hotellet, da dette er avhengig av hvilke turer en går. Når du ankommer hotellet så står det ett varmt mellommåltid å venter på deg og vi drar i gang skikkelig afterski. . Nå får du litt tid for deg selv, enten til for en tur i Spa avdelingen, hvile ut, eller å nyte dette fantastiske stedet vi bor på. Middag blir kl 20:00, og etter middag byr vi opp til dans med livemusikk. 

 

Søndag - Dag 4

Siste dag. Vi møtes igjen i resepsjonen for å samles i skigruppen før vi drar avgårde for festivalens siste skidag. De som har tidlig fly levere bagasjen i resepsjonen så leverer vi den på flyplassen (med unntak av de som skal til Evenes) For de som har sent fly vil det være mulig å returnerer til hotellet for en dusj før avreise.

%d bloggers like this: