Torsdag - Dag 1

Festivalen starter kl 16:00 med ett Beachparty på en sandstrand like utenfor Henningsvær (om været tillater det). He serveres enkel grillmat og noe å drikke med utsikt til Lofotveggen.
Dette er en god anledning til kjenne på Lofotstemningen og bli kjent med de andre deltagerne.
Etter 1-2 timer returnere vi til Henningsvær Bryggehotell. Da blir litt alene tid for å slappe av eller utforske det sjarmerende fiskeværet vi bor i før vi møtes til middag på Klatrekafeen.

Fredag - Dag 2

Fredag, og første fulle festivaldag. Etter en deilig frokost på hotellet samles i vi resepsjonen for å få en informasjon om dagens aktiviteter og turene vi skal på, før man finner sin gruppe man skal være i denne dagens. Etter en nydelig dag på tur returerer vi til hotell hvor det serveres en et varm mellommåltid. Etter noen timer med egentid møtes vi for en bedre middag på Henningsvær Bryggehotell. 

For de som vi fortsette kvelden (noe vi tror alle vil) så drar vi videre til Klatrekafeen som ligger like ved hotellet for live musikk, dansing og hygge.

Lørdag - Dag 3

Vi møtes i resepsjonen og fin dagens gruppene før vi igjen drar ut i naturen for nye opplevelser.  Når du ankommer hotellet så står det ett varmt mellommåltid å venter på deg. Nå får du litt tid for deg selv, enten til å hvile ut, eller å nyte dette fantastiske stedet vi bor på.

Middagen blir på den legendarisk Klatrekafeen med fyr i peisen og mye hygge. Etter middagen fortsetter vi kvelden på Klatrekafeen med musikk og noe godt i glasset. 

 

 

Søndag - Dag 4

Siste dag. Vi møtes igjen i resepsjonen for å samles i de gruppen vi skal på tur i. De som har tidlig fly levere bagasjen i resepsjonen så leverer vi den på flyplassen. For de som har sent fly vil det være mulig å returnere til hotellet for en dusj før avreise.

%d