Høsttur til Lofoten

Tindebestignig, Surfing og Nordylys. Nydelige fiskevær, fine folk og god stemning.

Tindebestigning og surfing i Lofoten

 • September

Turen gjennomføres som en privat gruppetur med minimum 6 deltagere. Benytte skjema under for forespørsel / Booking

8 + 15 =

Lofoten byr på spektakulære fjelltopper og magiske sandstrender! Gjennom en langhelg skal vi utforske dette unike landskapet og i løpet av tre eventyrlige dager kommer vi til å:

 • Binde oss i tau for å besøke storslåtte topper
 • Ta på oss våtdrakt for å surfe i Atlanterhavet
 • Jakte etter nordlyset

Alt basert fra det karismatiske og koselige fiskeværet Henningsvær!

September er en måned som byr på mye her oppe i nord. Folkemengden er passert, og scenen er lagt for store naturopplevelser. Vi opplever nordlysets magiske fargespill, stifter bekjentskap med havørn og får et glimt av den nordnorske kulturen.

Langhelgen passer for deg som er gira på eventyr og litt vant til å være i fjellet. Du trenger ikke å ha noe erfaring med klatring eller surfing fra før. Programmet vi legger opp til er fleksibelt og med fokus på å tilpasse helgen etter hver enkelt og gruppen som helhet, slik at vi får mest mulig ut av dagene i nord.

  Hva får du oppleve?

  Tindebestigning

  Under Tinderanglingen får en følt på både frykten og mestringsfølelsen under trygge forhold. Opplevelse av å reise seg stående på en spiss fjelltind med Norges råeste utsikt er noe som sitter i en i åresvis

  Hvis du drømmer om spisse egger, luftige traverser og gylden bombefast granitt, da er dette noe for deg. To av dagne  pakker vi klatreutstyret og tauet i sekken for å oppsøke de høyeste toppene i øyriket. Toppene vi besøker tilpasser vi føret og gruppen, men det er garantert at guidene vil legge opp til et storslått alpint eventyr. Guiden, Vegard, har jobbet som klatreinstruktører i Lofoten i 6 år og har klatret fjell over hele verden.

   

  Surfing

  Lofoten har de mest spektakulære surfestrendene som finnes. Gode bølger i unike omgivelser. Ikke rart Unstad står på Busckelisten til surfere over hele verden!

  Å surfe i Atlanterhavet er en naturopplevelse helt utenom det vanlige. Å sitte på ¨Line-upen¨ med spisse lofotfjell i øst og storhavet i vest, uten en landeflekk før en når Grønland, kan vanskelig beskrives som noe annet en sublimt. En av dagene kjører vi ut til Unstad på Vestvågøy i Lofoten hvor dyktige instruktører vil gi oss en grundig innføring i hvordan man tar bølgen. Mellom bølgene vil deg bli lett servering samt noe godt å drikke på den nå verdensberømte stranden.

  Nordlys

  Tidlig høst i Lofoten er ofte en veldig bra tid for å se nordlys. En av kveldene, når mørket har lagt seg kjører vi ut til et område uten lysforurensning og ser om vi får glimt av skjønne Aurora Borealis. Guidene tar oss med på forskjellige lokasjoner hvor de har sett nordlyset tidligere, de vil også være behjelpelig med å kunne gi en kort introduksjon til hvordan man best får fanget nordlyset på bilde. Med forbehold om klart vær og nordlysaktivitet

   

  %d