Praktisk info

Hvordan komme seg til Henningsvær

Det er tre flyplasser som kan brukes for å komme seg til Henningsvær; Leknes, Svolvær og Harstad/Evenes. Vi anbefaller å benytte seg av Svolvær Lufthavn. Hit har Widerøe flere flygninger hver dag og vi organiserer henting på alle ankomster. Reisetid fra Svolvær til Henningsvær er ca 30 minutter. På avreise dagen legger vi opp til skiturer i nærheten av flyplassen slik at du får mest ut av skidagen. På avreisedagen må du bestille fly etter kl 16:00.

Leknes ligger ca 1 time kjøring fra Henningsvær, Widerøe har flere daglige flygninger hit. På søndagen går det fly fra Leknes kl 18:10

Harstad/Evenes ligger ca 3 timer kjøring fra Henningsvær. Her har vi henting på flyet med  ankomsttid 10:150 og 17:30 Torsdag 4.april samt levering på returflyet Søndag 07 april kl 17:50/18:05. Ved å benytte Evenes så vil skidagen på søndagen bli avsluttet kl 14:00. Dette gir tid nok til en fin dag på ski.

Ønsker du ankomst/avreise mandag så er vi så langt det er mulig behjelpelig med dette, ta kontakt med oss så finner vi en løsning.


Overnatting

Henningsvær Bryggehotell Lofoten

Henningsvær Bryggehotell byr på bølgeskvulp under gulvplankene og en enestående utsikt over havet, havna og landemerket Vågakallen. Hotellet glir godt inn i den øvrige bebyggelsen, og gjør at du ganske fort kjenner deg som en del av lofotbyen Henningsvær.

Mer informasjon om hotellet her


Servering

Mat er en viktig del av opplevelse når man er på tur, og Nord-Norge har mye godt å by på. Som deltager får du servert alle måltider igjennom dagen, alt inkludert i prisen.

Når du ankommer Henningsvær på torsdag ettermiddag/kveld vil ha klart et lett kveldsmåltid til deg.

Vi starter alle dagene med en frokostbuffet på Bryggehotellet, og en kan smøre matpakke til dagens tur.

Både fredag og lørdag serverer vi et varmt måltid like etter ankomst til Henningsvær for å få varmen opp og påfyll av energi etter dagens turer. Middag fredag og lørdag blir i Henningsvær hvor vi besøker noen av Lofotens beste resturantet.


Hva er inkludert i prisen?

  •  Tre overnattinger på Henningsvær Bryggehotell, inkl frokost og matpakke
  • 3 dager på topptur med Guide – evt alternativ aktivitet
  • En ettermiddag på Lofotfiske med alt nødvendig fiskeutstyr,
  • Middag på Fiskekrogen fredag og på Klatrekafeen lørdag,
  • Varmt måltid like etter ski (fredag og lørdag)
  • Varm måltid torsdag kveld under festival Kick Off
  •  Transport til og fra flyplass (se oversikt over hvilke fly dette gjelder for)
  • Adgang til sosiale arrangement

Alt i alt,  en helg fylt med god stemning, nye bekjentskaper og minner for livet.

Tap av fiskeutstyr må dekkes av deltagerne. Drikke til måltidene er ikke inkludert i pakkepris.


Vil du komme tidligere eller bli lengre?

Hvorfor ikke bli en dag ekstra når du første reiser til Lofoten? Pris pr ekstra døgn er kr 2.500 for overnatting, ekstra skidag og middag. Ta kontakt med oss så lager vi et opplegg som passer deg


Nødvendig utstyr

Skiutstyr tilpasset toppturer er forutsetning for å delta på turene, ski med mulighet for løs hel og helst sko med med gåfunksjon. Skredutstyr som Sender/Søker, Søkestang og spade i egnet sekk er påkrevd. Vind og vanntett bukse/jakke og hjelm er og sterkt anbefalt. Noe tørt tøy i sekken, et par ekstra hansker og lue vil du nok ikke angre på om du pakker med deg på tur.


%d bloggers like this: