Sosialt

Vi mener at det viktigste med å dra på tur er kosen og hyggen med de man drar med, enten det er gamle venner en reiser sammen med eller nye bekjentskaper.

Røverhistorier fra dagens ski eller fisketur over en pils er en viktig del av totaltopplevelse, noe en runde på dansegulvet og er!

Under the Lofoten Experience har vi lagt opp til fullspekket sosialt program i Henningsvær.

Meet&Greet

Etterhvert som vi ankommer Henningsvær torsdag 12 april så møtes vi på Klatrekafeen for en hyggelig stund sammen. Vi benytter anledningen til å bli bedre kjent med de vi skal tilbringe tiden sammen med de kommende dagene. Her garanterer vi god stemning, og vi serverer et enkelt måltid til de som måtte ønske det.

Sjekk ut Klatrekafeen her


 

Nordlysfest

Ingen festival uten en skikkelig fest, og lørdag 14 april inviterer vi til heidundrende fest på Klatrekafeen. Stedet har rammen som trengs for å skape godstemning, med en blanding av Rorbukos og Nepalsk fjellkultur. Vi ordner med livemusikk og DJs, og er vi heldig står Nordlyset for lyshowet!

 


Fiskekonkurranse

Etter hvert som vi blir ferdig på fiske møtes vi utenfor Fiskekrogen, en av Norges mest tradisjonsrike fiskerestauranter. Her blir det innveiing av fangsten og etter hvert “høytidelige” premiering av vinnerne av fiskekonkurransen. Dagens fangst blir tilberedt av Fiskekrogens eminente kokker og servert i en uformell setting.


Afterski

Det blir ikke skifestival uten en skikkelig afterski, og Klatrekaffeen er som skapt for dette.  For de som er tidlig ferdig på ski om fredagen blir det afterski frem til avreise for fisketur, mens vi på lørdagen vil ha god tid før middagen begynner.

%d bloggers like this: