Bli med på et autentisk nordnorsk eventyr i verdens vakreste øyrike. Gjennom en langhelg benytter vi oss av den spektakulære naturen området byr på gjennom en rekke aktiviteter som blant annet Kajakkturer, Tinderangling, Fjellturer, Grottevandring og Fisketurer.

Å bo og spise godt når man er på tur er en viktig, Lofoten er hjemmet til noen av verdens beste råvarer og regionen har en rekke svært gode restauranter. Når vi er ferdig med dagens aktiviteter i naturen så fortsetter opplevelsen utover kvelden med nydelig mat basert på lokale råvarer, servert på autentiske NordNorske resturantant med utsikt mot sjø og fjell. Vi bor godt på noen av regionens mest unike overnattingsteder hvor en kan oppleve å se Nordlyset ut fra hotellvinduet sitt før en legger seg.

September er et perfekt tidspunkt å besøke Lofoten på. Etter en hektisk sommersesong har roen lagt seg over fiskeværene og en har naturen for seg selv igjen. Det helt magiske arktiske lyset har kommet tilbake og det er gode muligheter for å oppleve Nordlyset på kveldene. For oss er dette den vakreste perioden i regionen og vi vil gjerne vise deg hvorfor.

Den kommende høsten arrangerer vi to langhelger til Lofoten

Opplevelseshelg i Lofoten

Langhelgene passer for alle og enhver. Det eneste vi forlanger er at du er eventyrlysten og glad i å være i naturen. Programmet vi legger opp til er fleksibelt og med fokus på å tilpasse helgen etter hver enkelt og gruppen som helhet, slik at vi får mest mulig ut av dagene i nord.

  • Fjellturer – Vågakallen (eller tilsvarende)
  • Grottevandring
  • Fiske
  • Kajakk
  • Nordlyset

Les mer om turen her

Tinderangling og Surfing i Lofoten

Bli med på et alpint Nordnorsk eventyr i verdens vakreste øyrike. Over tre evetyrlige dager kommer vi til å:

  • Binde oss i tau for besøke storslåtte topper
  • Ta på oss våtdrakt for å surfe i Atlanterhavet
  • Dra på fiske i sagnomsuste Vestfjorden

Alt basert fra det karismatiske og koselige fiskeværet Henningsvær!

Les mer om turen her


Guidene for helgene er Vegard Stennes og Sigve Elstad, begge er fastboende i Henningsvær over mange år og jobber til vanlig for Nord Norsk Klatreskole. Vegard og Sigve har reist verden rundt på en rekke forskjellige eventyr, men liker seg best i Lofoten. De har begge årevis med erfaring fra masse former for friluftsliv, spesielt på fjellet.

%d bloggers like this: