Om oss

 


Personene bak North Atlantic Adventures er Friluftsliv- og Nord-Norge entusiaster som har brennende ønske om å dele sine magiske øyeblikk fra Lofoten med flere.

Nord Norsk Klatreskole

Nord Norsk Klatreskole er vår samarbeidspartner for toppturfestivalen og står for alle skiturene, det vil være guider med fra de på alle turene. Klatreskolen startet i 1973 av lokale klatrere og er Norges eldste. En viktig delt av verdiene til Nord Norsk Klatreskole er Kvalitet, Sikkerhet og trygg atmosfære. Klatreskolen drives av Tindeveileder Thorbjøn Enevold og Jonas Dahlstrup.


Vi som jobber med prosjektet er god blanding av unge energiske lokalkjente guider som garantien for at vi lager et opplegg som gir deg det beste av hva regionen har å by på skimessig, samt noe eldre travere med en ulik bakgrunn innen ski, friluftsliv og events/festival planlegging. Felles for oss alle er at vi vil gjøre det vi kan for at du som reiser på tur med oss ikke bare skal få flotte skiopplevelser, men og få oppleve og ta del i det autentiske Lofoten med unik natur, nydelig fiskevær og det myteomspunnende Lofotfiske.

Mer om oss:

Vegard Stennes

15129063_10157675770630858_4549758849102798688_o

 

 

 

 

 

 

Vegard er fjellmann og guide. Han jobber til vanlig for Nord Norsk Klatreskole og Lofoten Folkehøgskole, og som ski-guide for Hurtigruten på Svalbard. Vegard har studert friluftsliv og har mange års erfaring med å ha med gjester i fjellet. Det være seg med klatreutstyr, stegjern og isøks eller med ski på beina. Han er fastboende i Henningsvær og kan det som er verdt å vite om området, både fjellene og kulturen.


 Sigve Elstad

lofoten17-8428

 

 

 

 

 

 

 

Sigve er guide og lever for og av fjellene. I ski- og klatre-sesongen  jobber han for Nord Norsk Klatreskole og Lofoten Folkehøgskole. Ellers er han på eventyr i inn og utland for å følge sine lidenskaper: Ski, surf og klatring. Han har vært i Lofoten de siste 6 årene og kjenner fjellene, menneskene og fiskeværene godt. Det beste Sigve vet er å tilbringe øyeblikk i fjellet sammen med mennesker.


 Patrik Søreide

Voss frikjøring-diverse -0112

Patrik er skientusiasten, og en noe motvillig skistjerne. Med Patrik som turpartner så er en sikret at fokuset er på skikjøringen, jakten på den gode snøen og de drøye linjene. Patrik gikk sine barneår på Voss og var i mange år aktiv kulekjører på høyt internasjonalt nivå. Fokuset på å leke og oppleve sitter sterkt i hos Patrik fremdeles.

Patrik står og bak arrangementet Open Klasse, har gått Norge på langs og jobbet for Ungdoms OL på Lillehammer. I dag jobber han som serviceansvarlig hos en av de større boligutviklerne i Norge.


 Andreas Helgesen
Andy

 

 

 

 

 

 

Andreas er idemaker og primus motor bak festivalen. Han er en skientusiast, men med et sterk fokus på at det skal være kjekt for alle å dra på tur. Tilbringer så mye tid som mulig ute i naturen, enten det er i byfjellene hjemme i Bergen, eller på tur langs Norskekysten. Trives best når han får være ute å leke med skiene eller på sykkel sammen med en god gjeng med andre entusiaster.

 


Tone Tomassen

TOne.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Tone er Lofoten entusiast og har ett hjerte som brenner for Henningsvær og tilbringer så mye tid der som mulig. Tone kjenner fiskeværet som sitt eget hjemsted og vet hvor hun skal ta dere med for å oppleve det autentiske Lofoten.

 


Christian Hammersland

Christian er en event ringrev og har hele sin yrkeskarriere jobbet med å lage events og festivaler for alt fra noen få til flere tusen gjester. Christian har jobbet med flere at de største musikkfestivalene i Norge og har flere av meste kjente merkevarene på sin kundeliste. Christian vet hva som skal til for at du som gjest skal ha bli ivaretatt fra du melder deg på arrangementet til du har kommet hjem.

 

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du gjøre dette på vår Facebook side på mail til post@northatlanticadventures.no, telefon 920 42 325 eller benytt deg av kontakt skjemaet under.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

%d bloggers like this: